lauantai 1. joulukuuta 2012

Unohdin fiilistellä tonttikauppoja!

Niin vallan unohdin tänne hehkuttaa ja kuitata että perjantaina käytiin Simon kunnalla tekemässä tonttikauppa! Lupa tontin siistimiseen ja puiden kaatamiseen saatiin heti, eli lunastusoikeus on meillä, omistussuhde siirtyy meille parin viikon päästä.

Talopaketin kauppa sinetöidään allekirjoituksilla tiistaina kun Joperan edustaja tulee meille ja sitten saadaan kaikki viralliset piirrustushommat käyntiin. Virallinen rakennuslupa heltiää samana päivänä kun kiikutamme nuo Joperan rakennuskuvat kunnalle, eli USKON ja TOIVON että joulun alusviikolla. Silloin maatyöt saataisiin käyntiin juuri vuoden vaihteen jälkeen kuten olen (MINÄ siis olen, hah) suunnitellut pienessä mielessäni ;)

Sokkelin ulkopuoliset työt sekä sokkelin täyttö siis kuuluvat meille. Talofirma hoitaa sitten tosiaan sokkelin + siitä täyttöä lukuunottamatta etiäpäin listoitukseen asti :) Aluksi mietitiiin että tekisimme nuo pohjatyöt, putkien vedot + routaeristykset sun muut itse asiantuntevien kavereiden avustuksella, mutta kyllä tässä asioihin enemmän perehtyneenä on takaraivoon hiipinyt tunne että ehkä haukkaisimme liian suuren palasen. Lähetin perjantaina viiteen eri paikalliseen maansiirtofirmaan tarjouspyynnön kaikenkattavasta "avaimet käteen" maatyöstä; innolla odottelen alkuviikolla jo tarjouksia niin näkee missä hintahaarukassa pyöritään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti