perjantai 18. tammikuuta 2013

Sisätäyttö

Illalla päästiin kuuden maissa aloittamaan sokkelin sisätäyttö. Kuorma-auto ajoi hiekkaa ja kaivuri nosteli sitä mukaan sisälle. Onneksi hiekanhakupaikka on 10 kilsan päässä niin ei aikaa kulu edestakaisin ajelemiseen turhia. Kun sokkelin sisälle saatiin tarpeeksi hiekkaa niin miekkonen aloitteli ensimmäistä lätkäystä ja kestihän sitä iloa sitten se kokonainen viisi minuuttia kun lätkästä hajosi remmi! Jotenkin niin nyt tätä meidän tuuria! Paikallinen konevuokraamo ei ole auki lauantaisin ja tältä päivältä ehtinyt tietysti jo sulkea ovensa ja siinä sitten manailtiin että näinkö nyt menee että hommat ei sitten viikonlopun aikana etene mihinkään. Miehellä on vanha tuttava tässä konevuokraamossa töissä ja eikun soittoa sinne suuntaan ja kuinkas ollakaan sieltäpä sanottiin että ilman muuta hän tulee antamaan vaikka heti uuden lätkän jos vain viitsitte sen tulla hakemaan! Ihanaa palvelua, kerrankin näin päin.

Eihän se sitten auttanut kun lähteä ajamaan Kemiin (30km on tontilta matkaa) ja vaihtamaan lätkää, kello oli yhdeksän kun mies sai uuden lätkän peräkärryyn ja eikun takas tontille. No vaikeuksien kautta voittoon (tai ainakin puolikkaaseen) ja nyt on ensimmäinen lätkäys tehty vaikka kello yksitoista kävikin kun hommat saatiin tältä osin pakettiin. Aamulla ajetaan loput hiekat ja tehdään viimoiset lätkäykset niin sepä operaation olis sitten siinä :)

Laitetaan tähän sitten muutama pimeä otoskin :) Jos huomenna sitten saisi päivänvalon aikaankin muutaman napsittua!2 kommenttia:

  1. Kappas! Teilläkin on talviraksa menossa. Meille pitäisi tulla perustukset ensi viikolla. :)

    VastaaPoista
  2. Jeps, vähän harvinaisempaa tää talvella rakentaminen tuntuu tosiaan olevan. Blogeja ei ainakaan kovin montaa ole löytynyt, lisäänkin teidän sivut muistiin niin käyn sielläkin lueskelemassa. Perustukset antaa koko touhulle jo vähän konkretiaa kun tontilla on sitten muutakin kun hiekkaa ja soraa :) Me jännätään ensi viikolla saapuvaa kirvesmiesporukkaa että mille mallille saavat loppuviikosta hommat, hui!

    VastaaPoista