maanantai 28. tammikuuta 2013

Runko pystyssä!

Jes! Kuten alla olevasta kuvasta näkyy niin raksamiehet oli perjantaina tehokkaita ja pykäsivät talolle rungon pystyyn :) Kaksi nuorta miestä sienne oli timpureiksi saatu ja ainakin toistaiseksi tehokkailta pojilta vaikuttavat. Perjantaina tosiaan pääsivät aamusella aloittamaan hommat. Tänään nousee kuulemma katto ja laittelinkin jo tulevalle naapurille tekstaria jokunen aika sitten että joko meillä on katto.. Kuulemma kattotuoleja juuri nostelevat paikalleen! Iltapäivällä päästään kurkkaamaan paikan päälle itse. Mies jututti timpureita perjantaina ja loppuviikosta on kuulemma "sisällä" lämmöt päällä. Sounds great :)
Alunperinhän tuon homman piti mennä niin että kasaavat ensin katon sokkelin päällä ja sitten nosturi siirtää sen pois ja kasaavat rungon johon nosturi nostaa sitten katon paikalleen, mutta sen verran ahdasta  on tontilla nyt kun sinne tuota tavaraa tuli ihan mahdoton määrä, että päätyivät tekemään noin "perinteisesti". Samapas tuo, kivalta näyttää :)


1 kommentti:

  1. Kyllä se vaan äkkiä nousee, kun hommaan ryhtyvät! :) Se on itselläkin ihmetyttänyt, että miten kaksi miestä voikin saada niin nopeasti ja tehokkaasti hommat tehtyä. Ja vieläpä siististi!

    VastaaPoista