perjantai 1. helmikuuta 2013

Reipas tahti

Nyt tuntuu ettei perässä enää pysy kun hommat etenee niin hienosti joka päivä (kopkop)! Tässä parin päivän takaisia kuvia, eli katto on paikallaan ja kaksi seinää villoitettu + levytetty. Eilen oli tilanne se että koko talo tosiaan villoissa ja levyissä sekä ikkunat paikallaan. Vähän jänskitti miltä mun ikkunavalinta noin livenä näytää, kun ulkoapäin harmaat ja sisältä valkoiset, mutta hyväthän ne oli :)
Täytyy ilta-ajelulle kohtapuoliin taas lähteä kurkkimaan mitä pojat on saaneet tänään tehtyä.
Runkokatselmus oli myös eilen ja eipä siinä huomautettavaa kunnan puolelta tai rakennusvalvojalta juurikaan löytynyt, ainoastaan kattotuoleissa oli korotetun sisäkaton kohdalla yksi lankku liian vähän (hmm...), mutta timpurit sen sinne lisäsivät.

Maanantaina tehdään lopullinen sähkösuunnitelma johon meillä tulee kyllä aika lailla lisäyksiä, vaikkakin täytyy kehua Joperan vakiosuunnitelmaakin. Pistorasioita oli kolme kpl (kahden töpselin) per makkari, joten niillä kyllä pärjää hienosti. Lähinnä halutaan kattoon ledejä lisää sekä pihavalaistukseen lisää lamppuja. Myös kotiteatterille täytyy vetää johdot valmiiksi seinien ja katon läpi, samoin telkkarille seinään jne. jotta vältytään nyt siltä iänikuiselta jatkojohtohässäkältä!
Maanantaille yritetään vielä saada sovittua alustavaa pintamateriaalien suunnittelua, saisi samaan syssyyn kun kerta Ouluun ollaan menossa sähköjuttujenkin vuoksi. Katsotaan.. aika selvät sävelet mulla kyllä värimaailmasta on :)

4 kommenttia:

 1. Mähän sanoin jo aiemmin että sitten ku hommat alkaa niin kaikki tapahtuu sellasta vauhtia ettei meinaa pysyä mukana! Ihanasti alkaa teilläkin talo löytämään oman muotonsa! :) Miten teillä muuten kävi sen ulkoverhouksen kanssa? Tuleeko isokin lisälasku?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mahtavaa kun tapahtuu. Täytyy fiilistellä ja iloita nyt kun on tuota näkyvää hommaa paljon, jossain vaiheessa kuulemma tuntuu viikkokausia siltä ettei mitään ole tehty. Se ulkoverhousmuutos meni ihan samaan rahaan, huoh ;) !

   Poista
 2. Hienosti etenee! :) Me kans panostettiin sähköjuttuihin eli laitatettiin suoraan kaiutin- ja tv-piuhoja lisää sekä työhuoneeseen lisäpistorasioita ihan muutenkin. Mielestämme asia, johon kannatti satsata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä se tässä vaiheessa kun pystyy vaikuttamaan niin kannattaa noita pistorasioita ja valaisinpistokkeita, johdotuksia jne. vedellä reilummin, harmittaa sitten jälkikäteen jos pitää heti alkaa jatkoroikkavirityksillä pelaamaan :P

   Poista