torstai 28. helmikuuta 2013

Seiniä nousee

Pakkohan se oli ilta-ajelulle tänään raksalle lähteä kun ne timpurit ovat siellä taas tänään heiluneet. Ensin hieman kummastelin että koko päivänäkö ovat tehneet vain tyttöjen makkarin seinien rungot + poikien makkareiden väliseinän, mutta sitten huomasin että koko talon seinät on sisältä levytetty :D Heh. Jotenkin ei edes hoksannut että eilenhän siellä oli vielä pelkät muovit seinissä! Hienoltahan se näytti ja niin jännittää jo huominen että montako seinää nousee lisää, huh. Kyllä se vaan niin konkretisoi noita tiloja kun on edes seinän rungot pysytyssä. Arvelluttamaan jäänyt tyttöjen jaetun makkarin kokokin tuntui oikein soppelilta nyt kun näki huoneen rajat kunnolla.

Tyttöjen makkari

Vessa ja pienemmän poitsun huone


Kävin tänään vähän konsultoimassa pikkusiskoa joka on aika haka kaikissa sisustushommissa. Kolmisen tuntia pyöriteltiin pohjakuvaa ja mietittiin pintamateriaali- ja kalusteratkaisuja. Alkaa itse menemään niin sokeaksi jo kaikelle kun näitä kuvia jne. on puolisen vuotta pyöritellyt, tuoreita ideoita saa sellaiselta joka kuvia lähes ensimmäistä kertaa alkaa katselemaan. Hienoja ideoita saatiinkiin pöytään ja monta varsin toimivaa ratkaisua jotka tullaan toteuttamaan. Lähinnä juuri pintojen värityksien suhteen. Vaikka sisustussuunnittelija onkin antanut kivoja vinkkejä, niin kyllä henkilö joka tuntee ja tietää mistä me tykätään antaa ehkä toimivimpia idiksiä ja uskaltaa samoin sanoa suoraan jos joku visio on ihan kahjo :)

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut tota samaa väri- ja sisustusahdistusta. Ja nyt, kun maalarit tekevät työtään, niin ahdistus vaan kasvaa... =P Vaikeinta on miettiä värejä, kun ei ole vielä seiniäkään. Meilläkin valinnat piti lyödä lukkoon samoihin aikoihin, kun elementit tulivat tontille. Siinä sitten vaan mielikuvasisustusta harrastamaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, minkä voit kuvitella raksan alkuvaiheessa olevan mukavempaa kuin uuden kodin sisustamisen JUST semmoseksi kuin haluat... ;) Stressin se vaan osaa tästäkin tehdä ja aika monta mielikuvahrjoitusta on täytynyt ja täytyy vielä tehdä että jollekin mallille päätökset saa. Meillä ei ole lopullisiin päätöksiin kukaan vielä hoputellut, mutta koska kaikki väliseinät on nyt tehty ja levytetty, niin eiköhän sieltä kohta aleta hätyyttelemään. HUH.

      Poista